Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn

Részben szerepjáték lesz a Horizon: Zero Dawn

A fejlesztők valahova az Assassin’s Creed és a The Elder Scrolls közé teszik játékukat.

2015.08.25. 11:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3-on mutatta be legújabb projektjét a Guerilla Games. A Horizon: Zero Dawn egy elsőre picit fura világban játszódik, ahol hősnőnk, Aloy leginkább egy ősi törzs tagjának tűnik, cserébe a dinoszauruszok fém alkatrészekből állnak. A játék a távoli jövőbe repít minket, amikorra a most ismert civilizáció már elpusztult, csak romok maradtak utána. A játékosok egy hatalmas, változatos világot fedezhetnek majd fel erdőkkel, fennsíkokkal, hegyekkel és persze ősi romokkal, miközben úton-útfélen a már említett robot-dinókba botlanak.
A bejelentéskor csak néhány részletet árultak el a készítők és az óta sem halmoztak el minket újabb információkkal. Egy interjú során a stúdió alapítója, Hermen Hulst azonban mesélt néhány érdekességet. Egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy a játék bizony tartalmazni fog bizonyos szerepjátékos elemeket, de azok korántsem lesznek annyira mélyek és kidolgozottak, mint mondjuk a The Elder Scrolls V: Skyrim esetében. A játékmenet valahol ez és az Assassin’s Creed széria akciódúsabb stílusa között fog lavírozni, kapunk egy picit ebből és egy picit abból is. Sajnos egyelőre ennél többet nem árulhatott el (nehogy spoilerezzen), de ígérete szerint hamarosan bővebben is bemutatják majd a játékot.
Egy másik kérdés kapcsán kiderült, hogy az ötletelés már évekkel ezelőtt elkezdődött, ezeken 35-40 fő vett részt és főleg az ő ötleteik mentén alakult ki a játék jelenlegi koncepciója. Rengeteg aktuális trendet megvizsgáltak, ezek is hatással vannak a játékra, de az alapötlet egészen korán megszületett és azon nem is változtattak azóta. ■

Horizon: Zero Dawn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Horizon: Zero Dawn

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló