Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Cause 3

Elképesztő előrendelői ajánlat a Just Cause 3-hoz

Rendeld elő a játékot PS4-re vagy X1-re, teljesíts a legjobban és nyerhetsz egy saját…

2015.08.26. 09:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Különleges gyűjtői kiadás? Ugyan már! Szereplés a stáblistán? Lejárt lemez. Stúdiólátogatás, esetleg közös vacsora a fejlesztőkkel? Felejtsd el... A Square Enix új szintre emeli a játékosok ösztönzését a Just Cause 3-mal. Arra biztatnak mindenkit, hogy rendeljék elő az Avalanche Studios játékát, aki ugyanis így tesz, esélyessé válik, hogy nyerjen… egy saját szigetet! Nem, nem a játékon belül, hanem a valóságban.
A részvételhez először is elő kell rendelni a játék PS4 vagy X1 változatát a hivatalos oldalon, majd részt kell venni a december 1-én (ekkor jelenik meg a játék) induló és 90 napig tartó eseményen. Itt a cél, hogy a lehető legnagyobb káoszt hozzuk össze a játékban, ezzel pedig a lehető legtöbb káoszpontot gyűjtsük össze. Ehhez bármit felhasználhatunk a fegyverektől kezdve a járműveken át Rico kampójáig. Minél kreatívabbak vagyunk, minél nagyobb és látványosabb káoszt okozunk, annál magasabb pontot kapunk. Aki pedig a 90. nap végén a legtöbb ponttal rendelkezik, az megnyeri az 50 000 dollár értékű sziget tulajdonjogát – vagy épp magát az 50 000 dollárt, ahogy tetszik. Rendben, ebből nyilván nem futja a Kanári-szigetekre, de attól még nagyon szép ajánlat.
És akkor most jöjjön a fekete leves: az ajánlat csak a tengerentúlra érvényes… szóval ne is álmodjunk a saját Margit-szigetünkről, bocs… ■

Just Cause 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Just Cause 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló