Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Frissült a Carmageddon: Reincarnation

A fejlesztők még mindig matatnak a motortérben, hogy valami olyasmit hozzanak össze, ami méltó a régi nagy hírnévhez.

2015.08.27. 15:28 | GeryG | kategória: Játék

Hosszú hónapok tesztelése után idén májusban jelent meg a Carmageddon: Reincarnation végleges(nek titulált) kiadása. Sajnos a játék messze nem hozta azt, amit a rajongók előzetesen vártak tőle, nem kaptak mást, csak egy közepes autós játékot, gyenge grafikával és hamar unalmassá váló játékmenettel. Ráadásul mindezt borzasztó optimalizálás mellett.
A Stainless Software szerencsére nem állt le a premier után és tovább dolgozott a játékon. Ennek köszönhető, hogy a minap megérkezett a legújabb frissítés, amellyel hibák egész sorát orvosolják és a játék teljesítményén is javítanak valamennyit. A fejlesztők ígérete szerint 20-30%-os teljesítményjavulást tapasztalhatunk attól függően, hogy milyen konfiguráción és milyen felbontáson játszunk. Ezek az adatok az egyszemélyes versenysorozatra és a többjátékos módra egyaránt érvényesek, utóbbi esetében viszont a netkódon is sokat javítottak. Emellett 350-nél is több kisebb-nagyobb hibát tüntettek el a játékból, köztük 25 ismert hibát, amelyek a játék teljes leállását eredményezték. Javítottak az autók törésmodelljén, általában finomítottak a fizikai motoron, valamint az SLI és Crossfire támogatáson is.
A frissítés a Steamen keresztül automatikusan települ, így erre senkinek nem kell külön odafigyelnie. A jövőben további hasonló javítócsomagokra számíthatunk. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (1)

fZolee
fZolee 2015.08.29. 13:06
Vegre hajlando elindulni a jatek a frissites utan es az alpha verzios 1-5fps medium grafika helyett kapok egy 50-60fps-t. :) Antialiasing-ot kiveve minden maxon pedig egy 35fps, szoval ez az update sokat segitett.
ajánlott olvasnivaló