Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Act of Aggression

Act of Aggression launch trailer

Holnap jelenik meg a Eugen Systems új stratégiai játéka.

2015.09.01. 19:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szűk egy hónappal ezelőtt mi is kipróbáltuk a Eugen Systems legújabb stratégiai játéka, az Act of Aggression többjátékos bétáját. A játék holnap már mindenki számára teljes pompájában elérhetővé válik, az összes választható frakcióval, az egyszemélyes kampánnyal (mindjárt kettővel) és az összes pályával, egységgel. A fejlesztők ezért ma fellőtték a világhálóra a launch trailert, amelyben még egyszer utoljára szeretnék meghozni a kedvet egy kis bázisépítéshez és háborúskodáshoz. A videóban földi és légi egységek esnek egymásnak, láthatjuk az egyes frakciók egyedi képességeit (mint az egységek láthatatlanná tétele), valamint a végső megoldást is.
Az Act of Aggression tehát holnaptól érhető el a Steamen, ahol ma még lehetőségetek van 15%-os kedvezménnyel előrendelni azt. ■

Act of Aggression
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Act of Aggression

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.09.02. 13:32
Mintha a Discovery Channel Future Weapon sorozat elújabb részét látnánk.
Már az Act of War esetében is felmerült ez a gyanum, hogy gyakorlatilag az FW-ben bemutatott új fegyvereket rakták bele, és ez nem változott most sem. Érdekes volt látni az első részben az F-35-öst meg a global hawkot és utána két évre be is mutatták őket hivatalosan. Kiváncsi vagyok itt is lesz-e ilyen szitu...
Mondjuk az álcázott tank és B-2-es kicsit erős ahogy a statikus bázisvédelem is a Phalanx-okkal, de a többi simán összejöhet.
Ha nem is lesz egy következő generácios e-sport játék, attól még érdekes szinfoltja lesz a jelenlegi RTS játékfelhozatalnak.
ajánlott olvasnivaló