Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Vanishing of Ethan Carter The Vanishing of Ethan Carter

Unreal Engine 4-re költözött a The Vanishing of Ethan Carter

A játék legújabb frissítésével elköszönt a népszerű grafikus motor előző generációjától.

2015.09.14. 14:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sok mindent lehet mondani a The Astronauts első játékára, a The Vanishing of Ethan Carterre, de azt, hogy csúnya lenne, aligha. Egyike volt a tavalyi év legszebb alkotásainak, pedig „csak” az Unreal Engine 3 dolgozott alatta. Ez a motor pedig hiába volt az elmúlt bő tíz év talán legsikeresebb, legnépszerűbb grafikus motorja, mostanra lassan, de biztosan átveszi a helyét a negyedik generáció.
A The Astronauts az elmúlt évben sem sokat pihent, ugyanis a remekül sikerült thriller egy fontos frissítésén dolgoztak, amely a napokban meg is érkezett. Ezzel pedig az egész játék átköltözött Unreal Engine 4-re. Ez látványbeli finomságokban és teljesítménybeli javulásban érhető tetten. Emellett megjelent egy új grafikai beállítás, a Resolution Scale. Ez pozitív és negatív irányba is eltolható, akár 200%-ra állítva is. A fejlesztők elmondása szerint ez ugyanazon a felbontások kétszer akkora részletességet eredményez, ami tulajdonképpen az élsimítási technológiák egy érdekes alternatívája. Nem elhanyagolható újdonság továbbá a megváltozott mentési rendszer, amely elhagyja az eddig használt mentési pontokat, így sokkal kényelmesebben használhatóvá vált.
A frissítés részletes leírását a játék hivatalos oldalán olvashatjátok, ahol a fejlesztők arról is említést tesznek, hogy a játék egyelőre ugyan nem támogatja a DirectX 12-t, mivel az egyelőre még kísérleti állapotban van, ám amint érkezik végleges kiadás belőle, beépítik majd a játékba. ■

The Vanishing of Ethan Carter
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Vanishing of Ethan Carter

hozzászólások (3)

VodevilX
VodevilX 2015.09.16. 21:22
Nagyon nincs mit szépíteni, könnyen lehet, hogy most ez a csúcs grafika PC-n!
Nagyon jó sorunk lesz, amint jönnek a komolyabb UE4 játékok! És ráadásul a megszokotthoz képest már már pofátlanul jól optimizáltnak tűnik! Vártam már, hogy egyszer baráti árú legyen, és most nuuvemen pont kb 8-900 ft, szóval jókor jött!
Dilizs
Dilizs 2015.09.16. 22:24
Én is be akartam már szerezni, de miután berakom a kosárba ez jelenik meg: "This item is unavailable in your country" Van valami trükk?
VodevilX
VodevilX 2015.09.17. 07:15
Ja azt tudom, hogy szokása, de nekem tegnap reggel minden gond nélkül sikerült.
ajánlott olvasnivaló