For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.

A nyílt világú túlélőjáték pazar grafikájával is hódíthat.

2015.09.23. 20:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A NVYVE Studios műhelyében készül a P.A.M.E.L.A. című túlélőjáték, amely a minap új előzetest kapott. A játék a távoli jövőben játszódik egy látszólag lenyűgöző világban, Edenben. Ám a felszín alatt sötét titkok rejtőznek, nekünk pedig rá kell jönnünk, hogy milyen tragikus események vezettek a civilizáció menthetetlen bukásához. Mindezt úgy, hogy Eden lakói mindent megtesznek, hogy eltávolítsanak minket. A P.A.M.E.L.A. a video tanúsága szerint nagyon szép grafikájával tűnhet majd ki a tömegből, de a játékmenet is tartogathat még meglepetéseket. Lesznek ugyan fegyvereink, de a futás és a különféle sci-fi kütyük sokkal inkább a segítségünkre lesznek.
A játék PC-re készül, megjelenésére valamikor 2016-ban számíthatunk. ■


előző
következő
Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.
Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.Gyönyörű túlélőjáték lesz a P.A.M.E.L.A.
P.A.M.E.L.A.
A legutóbbi P.A.M.E.L.A. cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.