Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Syndrome - vissza a horror műfajának gyökereihez

Felébredtél a mélyalvásból… az űrhajó legénysége halott… aki még él, az pedig valahogy megváltozott…

2015.10.01. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Camel 101 bejelentette, hogy készül új játékuk, a Syndrome, amely a belső nézetű horrorjátékok táborát fogja erősíteni. A történet egy sodródó űrhajón játszódik, mi pedig épp a mélyalvásból térünk magunkhoz. Ennek persze vannak velejárói, mint a kábaság és az átmeneti zavarodottság. Így kászálódunk elő a kabinból, hogy ráeszméljünk, az űrhajó legénységének nagy része halott, aki pedig életben van, az valahogy megváltozott.
A történet első ránézésre erősen klisésnek tűnik, ám a stúdió szándéka szerint visszatérnek a túlélő-horror műfajának gyökereihez. A klausztrofób környezetben sokszor nagyon nehéz lesz megvédenünk magunkat, hiszen mindössze néhány fegyver hever majd elszórva a fedélzeten. Lőszerből pedig még ennél is kevesebb, vagyis aligha lesz esélyünk leszámolni minden átváltozott emberrel (szörnnyel). Így marad a szokásos megoldás: bujkálnunk és futnunk kell az életünkért. Ha hosszú távon is szeretnénk épségben maradni, ki kell ismernünk a lények viselkedését, kitalálni, mi kelti fel a figyelmüket (és lehetőleg azt nem tenni). Emellett a rendelkezésünkre álló eszközökkel is okosan kell bánnunk, nem beszélve a munícióról és fegyverekről.
A Syndrome a tervek szerint 2016 második felében fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Syndrome - vissza a horror műfajának gyökereihez
Syndrome - vissza a horror műfajának gyökereihezSyndrome - vissza a horror műfajának gyökereihezSyndrome - vissza a horror műfajának gyökereihezSyndrome - vissza a horror műfajának gyökereihezSyndrome - vissza a horror műfajának gyökereihezSyndrome - vissza a horror műfajának gyökereihez
Syndrome
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Syndrome

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló