Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider

15-20 órás a Rise of the Tomb Raider

Nagyjából ennyi időbe telik majd teljesíteni a történetet.

2015.10.03. 19:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Xbox One és 360 tulajdonosok már vághatják a centit, hiszen számukra már idén novemberben megjelenik a Rise of the Tomb Raider, amely a 2013-ban újraindított sorozat következő része lesz. A játékban megismerhetjük Lara rettenthetetlen ereklyevadásszá válásának történetét, amely az előzetes hírek szerint nagyjából 15-20 óránkat fogja felemészteni. Erről Mike Brinker vezető designer beszélt egy interjúban a napokban.
„Minden teljesítéséhez számítsatok nagyjából 30-40 órára. Ez az összes fegyver és képesség megszerzését, valamint az összes mellékfeladat teljesítését jelenti. Minden attól függ, miként játsszátok a játékot. Végigrohanva is 15-20 órát vesz igénybe. Szóval ennek nagyjából a duplájára számíthattok, ha össze akartok gyűjteni mindent és fel akartok fedezni minden rejtett kamrát. Ami pedig a méreteket illeti, azok a részek, amiket felfedezhettek és ahol eldönthetitek, hogyan fogtok játszani, idő közben háromszor is növekedtek.”
Szigorúan a történetre koncentrálva tehát szűk egy nap alatt kipörgethetjük majd a Rise of the Tomb Raidert, ami elsőre nem hangzik túl hosszúnak. Az persze más kérdés, hogy ezt az időt mennyire sikerül maradandó élményekkel megtöltenie a fejlesztőknek. November 10. után megtudhatjuk. ■

Rise of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rise of the Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló