Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.

A játékot a Solaris és a Moon mozik inspirálták.

2015.10.08. 20:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, újra divatba jönnek a mozaikszavakból álló címek, hiszen a P.A.M.E.L.A. után tegnap a P.O.L.L.E.N. is zöld utat kapott a Steam felhasználóitól. A játék Mindfield Games stúdiójában készül és egy belső nézetű sci-fi alkotás lesz, amelyben egyenesen a Titánra repítenek minket. Ez a naprendszerünk egyetlen légkörrel rendelkező holdja, amelynek felszínén kialakulhatott az élet. Ennek felfedezése vár ránk egy olyan világban, ahol mindennel interakcióba léphetünk és mindennek funkciója van. A fejlesztőket olyan mozik ihlették meg, mint a Solaris vagy a Moon, de játékok terén a Gone Home és a The Dig is nagy hatással volt rájuk. Így a P.O.L.L.E.N.-ben is kifejezetten a felfedezésé és a történetmesélésé lesz a főszerep.
A játék elsősorban a VR technológiával szeretne maradandó élményt nyújtani, így támogatni fogja az Oculus Riftet, az OSVR-t, valamint a HTC Vive-ot is. Első körben PC-re fog megjelenni valamikor 2016 elején, de később PlayStation 4-re (és PlayStation VR-ra) is elkészül. ■

előző
következő
Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.
Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.