Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider

Aranylemezen a Rise of the Tomb Raider

Az Xbox One és Xbox 360 változat megjelenése elé immár nem gördülhet akadály.

2015.10.11. 18:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Xbox One és Xbox 360 játékosok most már dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis aranylemezre került a Rise of the Tomb Raider. A fejlesztés tehát a Microsoft konzoljaira befejeződött, a november 13-i premier elé így aligha gördülhet már akadály. A PC-s és PS4-es játékosoknak viszont még hosszú hónapokat várnia kell, mire ők is átélhetik Lara új kalandjait.
A fejlesztők egyébként a várható season passról is beszéltek a napokban. DLC formájában kapunk majd endurance játékmódot, egy új feltárásra váró sírboltot (Baba Yaga: The Temple of the Witch), egy új arénát (Cold Darkness Awakened), valamint játékon belüli egyéb extrákat. Ezeken túl lesznek közösségi játékmódok is, amelyek a hagyományos értelemben vett többjátékos módot fogják helyettesíteni. Ez azt jelenti, hogy a mi egyszemélyes kampányban nyújtott teljesítményünket vethetjük össze a többi játékoséval. Lesz score attack játékmód, amikor a pályák időre való teljesítésében versenghetünk. A chapter replay módban a már teljesített pályákon újrázhatunk úgy, hogy a már megszerzett képességeink és felszerelésünk megmarad. Végül a remnant resistance csomagban mi adhatjuk meg a feladatokat, ellenségeket és hasonlókat, majd a többi játékos megpróbálkozhat a küldetéseink teljesítésével.
A Rise of the Tomb Raiderben krediteket gyűjthetünk, amiket kétféle kártyára költhetünk: hagyományos és kiemelt kártyákra. Míg a hagyományos kártyák csak egyszer használhatók, aztán újra meg kell vennünk őket, addig a kiemelt kártyák (amelyek sokkal komolyabb előnyökhöz is juttatnak minket) bármennyiszer felhasználhatóak lesznek. A megjelenéskor elérhető háromszáz kártya között lesznek viccesek és keményebb kihívást jelentők is. A játékot két változatban vehetjük majd meg, a drágábbik kiadás foglalja magába a season passt és a remnant resistance csomagot. ■

Rise of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rise of the Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló