Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops III a sorozat legnagyobb zombis módjával

A fejlesztők minden korábbinál nagyobb pályát készítettek, ahol megküzdhetünk a zombikkal.

2015.10.26. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi években a Call of Duty szériában egyre nagyobb szerepet kapnak a zombik. Először a World at Warban bukkantak fel, mint mókás, hangulatos játékmód, azóta pedig szinte az összes epizódban (a Ghostsban ugyebár űrlényekre cserélték őket) szerepeltek – sőt, egyre hangsúlyosabbá vált a jelenlétük. Az idei Call of Duty: Black Ops III-ban ismét a csoszogó élőholtaké a főszerep, akik ezúttal a Shadow of Evil című játékmódban törnek ránk. Az egész zombis mizériát útjára indító Treyarch semmit sem bíz a véletlenre, ezért idén a sorozat történetének legnagyobb, legösszetettebb zombis játékmódját kapjuk.
„Ez a legnagyobb Zombies pálya, amit valaha készítettünk. Nagy az összetettség tekintetében, de méretében is – számtalan úton mozoghatunk a városban. Csatornákon, állványokon… még egy villamoshálózat is van.” – nyilatkozta Jason Blundell az Official Xbox Magazine interjújában.
A Call of Duty: Black Ops III november 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra. ■

Call of Duty: Black Ops III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló