25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steamen a Game Tycoon 2 korai változata

Ízleld meg egy játékfejlesztő-stúdió életét.

Írta: GeryG

Nem is gondolnánk, hogy mennyi olyan játék van, amely a videojáték-fejlesztéssel foglalkozik. Csak a Steamen megtalálható a Game Dev Tycoon, a Mad Games Tycoon, valamint a Game Tycoon is. Érdekes, hogy az értékelések alapján előbbiek remekül sikerültek, míg utóbbi nagyon rosszul. Mégis utóbbinak érkezett meg a napokban a folytatása, a Game Tycoon 2, amely egyelőre csak korai változatban érhető el. A fejlesztő Sunlight Games azért választotta a korai publikálást, mert az első rész megjelenése után rengeteg ötlettel árasztották el őket a játékosok, ám ezeket akkor nem tudták beépíteni. Most viszont van rá módjuk, hogy a rajongók igényei szerint alakítsák az új játékot, amelynek így több esélye van, hogy jó kritikákat kapjon.
A Game Tycoon 2-ben egészen a játékfejlesztés hőskorának számító ’80-as évektől kezdve beszállhatunk az iparba, hogy húsz küldetésen keresztül egészen a közeljövőig aktív részesei legyünk. Emellett persze kapunk szabad játékmódot is, amely során mindenféle játékot készíthetünk számítógépekre, konzolokra, vagy akár hordozható eszközökre. Aki szeretné kipróbálni a játékot, annak érdemes most beruházni a korai változatba, ugyanis november 6-ig 15% kedvezményt kap az árából.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Game Tycoon 2
  • Game Tycoon 2
  • Game Tycoon 2
  • Game Tycoon 2
  • Game Tycoon 2

Game Tycoon 2

Platform:

Fejlesztő: Sunlight Games

Kiadó: KISS ltd.

Megjelenés: 2015. október 30.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!