Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nyílt béta jövő héten

Három napig bárki szabadon kipróbálhatja a Ubisoft akciójátékát.

2015.11.20. 17:43 | GeryG | kategória: Játék

Másfél hét és megjelenik a hosszú fejlesztést maga mögött tudó Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. A játékot még 2011-ben jelentették be Patriots címmel és egész érdekes, morális döntéseken alapuló játékmenetet ígértek. Az a projekt végül bedőlt, hogy a hamvaiból megszülethessen a Siege, amelyet hivatalosan tavaly nyáron lepleztek le az E3-on. A játék hagyományos értelemben vett egyszemélyes kampánnyal nem fog rendelkezni, a fejlesztők minden erejükkel a többjátékos módra koncentráltak.
Ezt jövő héten bárki szabadon ki is próbálhatja, ugyanis november 25-29. között nyílt béta tesztet tartanak. A tesztet mindhárom platformon (PC, PS4, X1) megtartják, az érdeklődők pedig már november 23-án megkezdhetik a kliens letöltését. Akik részt vettek a szeptemberi zárt bétán is, azok pedig egy nappal a többiek előtt, november 24-én elkezdhetnek majd játszani. A bétán természetesen csak a végleges tartalom egy rész lesz elérhető. A 20 kommandósból 14-et próbálhatunk ki, akikkel két kompetitív (Secure Area és Bomb PvP), valamint egy kooperatív (Disarm Bomb PvE) játékmódot tesztelhetünk. Három pálya kerül a játékba: Hereford, House és Kanal. Ezek mind a kompetitív, mind a kooperatív játékmódokban elérhetőek lesznek éjszakai és nappali módban is.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege december 1-én fog megjelenni, de a teszt során elért eredményeinket nem vihetjük át a végleges kiadásba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló