Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így fest PC-n a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

A Ubisoft más alkotásaihoz hasonlóan az akciójáték is különleges effektekkel válik szebbé PC-n. Idő közben kiderült, hogy mégsem ma rajtol el a nyílt béta változat.

2015.11.25. 17:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft és az Nvidia együttműködése tovább folytatódik, ennek köszönhetően az egy hét múlva megjelenő Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is élvezni fogja a „zöldek” különleges technológiájának gyümölcseit. A francia kiadó korábban is előszeretettel varázsolta szebbé játékainak PC-s kiadását, amit külön videókban is prezentáltak. Így tesznek most is, vessetek egy pillantást az alábbi trailerre! Részletesebb árnyékok, a TXAA technológia jóvoltából sokkal finomabb kontúrok kerülnek a játékba.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege december 1-én PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Bár a nyílt béta változat eredetileg ma rajtolt volna el, ám a fejlesztők nem várt problémákba ütköztek, így a rajtot elhalasztották.
Jelenleg problémák vannak a játékindítással és a kapcsolatbontással minden platformon. Ezért a nyílt béta rajtját elhalasztottuk, a játék így továbbra is zárt béta állapotban marad. Elnézést kérünk a csúszásért és biztosítunk mindenkit, hogy ez továbbra is a legfontosabb célunk. Továbbra is mindenkit informálni fogunk a fejlesztésekről."

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló