Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Cause 3

Just Cause 3 pontok és gondok

Megjelent az Avalanche Studios új játéka, amely nem úszta meg zökkenők nélkül a premiert.

2015.12.01. 14:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hiába készült az Avalanche Studios premiernapi első frissítéssel, a hírek szerint a mától elérhető Just Cause 3 PC-s változata bizony nem úszta meg komoly hibák nélkül a rajtot. Elsősorban grafikai gondokról van szó, amelyek elég sokat rontanak a játékélményen. A játékosok eltűnő vagy nagyon alacsony felbontáson megjelenő hegyekről, eltünedező vízeffektekről, valamint általánosságban elég gyenge teljesítményről számolnak be. A készítők már tudnak ezekről a gondokról és az AMD mérnökeivel közösen dolgoznak azok kijavításán (arról egyelőre nincs hír, hogy a gondok videokártya-függőek-e).
A játék a jelek szerint elsősorban PC-n szenved ezektől a gondoktól, konzolokon rendben elrajtolt. A külföldi magazinok már közzé is tették saját élménybeszámolóikat, amelyek alapján azért nem olyan vészes a helyzet:

A Just Cause 3 tehát mától vásárolható meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Just Cause 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Just Cause 3

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2015.12.01. 14:51
Azért ez túlzás, hogy a konzolokkal nincsen baj. Elég gané lett azoknak is a portja, sokszor nem tudják tartani a 30 fpst.
GeryG
GeryG 2015.12.01. 16:31
Nekem PS4-en egyelőre nincs vele gondom. :)
gregmerch
gregmerch 2015.12.01. 22:50
Ma hozta el - időhiányban - a Zasszony a játékot a boltból. Még nem installáltam föl (van némi restanciám a PC-im tekintetében, mivel kb. fél éve alig voltak bekapcsolva), de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a hozzá kapott térképet majdnem kidobtam, mert olyan volt első ránézésre, mint valami utazási iroda reklám prospektusa :-). A Csajok (a gyerekek, és a Zasszony) szóltak, hogy "Ne má'!" :-). Jópofa kialakítás, olyan, mint egy régebbi autós térképé. Egyszóval: "Nekem teccik!" :-)
csuroach
csuroach 2015.12.06. 12:53
PC-n kipróbáltam, nekem nagyon átjön, elképesztő filingje van :)
ajánlott olvasnivaló