Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sandler-Nicholson: a nyerő páros

2003.04.17. 22:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler-nél és Jack Nicholson-nál különbözőbb színészeket nehezen lehetne találni. De talán épp ezért történhetett, hogy első közös filmjük – úgy látszik – mindennél jobb, amit külön-külön készítettek. A Ki nevel a végén? (Anger Management, hazai bemutató: június 12.) című vígjáték premierje után nemcsak azonnal a mozis toplista első helyére került, hanem az év eddigi legnagyobb sikerét is produkálta. 44.5 millió dollárért váltottak rá jegyet: és ez több, mint a toplista következő kilenc helyén álló filmek bevételének összege, és több, mint két főszereplője eddigi bármelyik filmjének első heti eredménye.
A vígjátékban Adam Sandler a világ legártatlanabb emberét játssza, akit sorozatos félreértések után a bíróság egy dühkontroll-terápiára kötelez. A terápiát Jack Nicholson pszichológus vezeti, aki saját maga sokkal inkább rászorulna a kezelésre.
A filmet a gyártó stúdió eredetileg a szupersikerek szokásos idején, júniusban tervezte bemutatni, de aztán a tesztvetítések lelkes visszhangján felbátorodva, a kockázatosabb tavaszi premier mellett döntöttek. És igazuk volt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.