Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett az Arma 3 Nexus frissítése

A jövőre várható Apex kiegészítőt két frissítés fogja előkészíteni, ebből az első már meg is érkezett.

2015.12.04. 14:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a Bohemia Interactive jövő év második felében tervezi kiadni az Arma 3 új, Apex kiegészítőjét, amely hatalmas új szigeten harcolhatunk tovább. Ezt két ingyenes frissítéssel készítik elő, amelyből az első, a Nexus kis késéssel meg is érkezett a napokban. Ebben újabb ízelítőt kapunk az új End Game játékmódból (a Feres és Zaros küldetések képében), valamint a már elérhető Kavala küldetést is finomítják. Mindegyik küldetés más és más játékstílusra koncentrál: hol kis területen kell gyalogosokkal harcolnunk, hol pedig hatalmas terepen járművekkel helytállnunk. Mostantól lehetőség van egy-egy multiplayer csatába külső szemlélőként is becsatlakozni.
Az általános játékmenetben is vannak változások: új rendszer felel az állóképességért, amely sokkal valóságosabban kezeli a karakterek mozgását, a sprintelést és a célzás pontosságát. Olyan tényezők is számítanak, mint a felszerelés súlya és a terep adottságai, így jó tervezéssel sokkal tovább maradhatunk majd harcképesek. Ugyanígy megújul a találati rendszer is, ami az egyes találatok halálosságát az alapján is mérlegeli, hogy a karakter adott testrésze mennyire volt védve.
A Nexus frissítés tartalmáról egy új video is érkezett, valamint a változások részletes leírását a fejlesztők blogján is megtaláljátok. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló