Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Arma 3 2016-os tervei

Két frissítés készíti elő a második negyedévben érkező új kiegészítőt.

2015.10.15. 08:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két éve jelent meg a Bohemia Interactive katonai szimulátora, az Arma 3, amely máig kétmilliós példányszámban kelt el. A fejlesztők az elmúlt két évben is folyamatosan javították és bővítették a játékot, e munkájukat pedig a következő évben sem hagyják abba. Jay Crowe, a stúdió kreatív feje egy új blogbejegyzésben gyűjtötte össze, mi mindent terveznek 2016-ra.
Először is két ingyenes frissítésre számíthatunk, amelyek elsődleges célja, hogy előkészítsék a terepet a játék következő kiegészítőjének. Az első frissítés a Nexus nevet kapta és még idén novemberben meg fog jelenni. Ez rengeteg kisebb-nagyobb változtatást hoz az alapvető játékmenetbe, valamint a többjátékos módba. A második frissítés, az Eden valamikor 2016 elején fog megérkezni, ebben fog hivatalosan debütálni a nemrégiben bemutatott Eden Editor.
E két frissítés tehát az új Arma 3 Apex kiegészítőnek csinál helyet, amely a tervek szerint 2016 második negyedévében jelenhet meg. Ebben debütál Tanoa 100 km2-es trópusi szigete új kooperatív küldetésekkel, új járművekkel, fegyverekkel és karakterekkel. A kiegészítő egyik fő témája a közeljövő harcászata lesz, vagyis olyan új járművekre is számíthatunk, mint a sci-fikből ismert VTOL repülő, emellett a játékmenetben is lesznek fontos változások.
Mindezekről bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok. ■

előző
következő
Az Arma 3 2016-os tervei
Az Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os tervei
Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.