Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien és bőrpofa a Mortal Kombat X-ben

Bemutatták a Kombat Pack 2 négy új harcosát.

2015.12.04. 17:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mortal Kombat X lett a tegnap esti The Game Awards 2015 díjátadó egyik nyertese: nem meglepő módon az év verekedős játéka címet zsebelte be a NetherRealm Studios vérgőzös alkotása. A fejlesztők a season pass keretében több harcos-csomagot, vagyis Kombat Packot terveznek készíteni, ebből az első már tavasszal megérkezett. Akkor a Kristály tó réme, Jason Voorhees mellett Schwarzenegger kedvenc idegene, a Predator, valamint két „hagyományosabb” Mortal Kombat harcos – Tremor és Tanya bővítette a csapatot.
Hozzájuk hamarosan újabb négy karakter csatlakozik, ugyanis tegnap este bemutatták a Kombat Pack 2-t. Ha már a Predator ott van a választható harcosok között, nem maradhatott el ősi ellenfele, az Alien sem (aki a jelek szerin Barakából kelt ki). Ugyanígy Jason Voorhees is kap egy „társat” Leatherface személyében (bár kettejüknek nincs közös múltja, mindössze abban hasonlítanak, hogy mindketten a horror műfajának emblematikus figurái…). A két vendégszereplő mellett pedig szerepelni fog sokak kedvence, Bo Rai Cho is, aki egyébként az alapjátékban is feltűnt, de nem volt választható karakter. A sort végül egy kőkemény robot, Tri-Borg zárja, aki valójában Cyrax, Sektor és Smoke képességeit olvasztja magába.
A Kombat Pack 2 valamikor 2016-ban fog megjelenni, az alábbi trailerben pedig mind a négy újonc mutat valamit a repertoárjából. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (3)

KRISZ46
KRISZ46 2015.12.04. 21:16
Az alien mikor lett ilyen okos?
GustyX
GustyX 2015.12.05. 11:44
Jó tudni, hogy több ilyen csomagot is terveznek, akkor hátha kiadnak házon belüli karaktereket is, úgyhogy arra várunk továbbra is.

Az alient nem ismerem kifejezetten, de a vége alapján úgy tűnik, hogy beleerőszakolták a mortal kombatba, hiszen úgy áll, mintha egy nagydarab karaktert alakítottak volna át, és a pengék is furcsának tűnnek. ráadásul három variácóban készül???

De legalább lehet tudni, miért ilyen drágák a csomagok: nagy a licensz díj.
Sucee
Sucee 2015.12.05. 12:56
Alien valószínűleg Barakát fogja helyettesíteni, mivel belőle kelt ki (host tulajdonságait veszi fel), plusz az utolsó mozdulata is eléggé a tarkatan pengék előpattintására hajazott.
ajánlott olvasnivaló