Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider DLC részletek

A készítők felfedték, mikor milyen kiegészítésekre számíthatunk.

2015.12.07. 20:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Xbox One-on és 360-on már tarolt Lara új kalandja, a Rise of the Tomb Raider, amely már önmagában is bőséges tartalommal várja a játékosokat. Ezt viszont a készítők a következő hónapokban tovább fogják bővíteni különféle DLC-k formájában. Ezek közül az első december 29-én fog megjelenni és az Endurance játékmóddal fogja kiegészíteni a játékot. Ebben üres kézzel vágunk neki a vadonnak és nap közben a lehető legtöbb nyersanyagot és alkatrészt össze kell gyűjtenünk, hogy az ezekből eszkábált eszközök segítségével túlélhessük az éjszakát. Nem csak a vadállatok, de az emberek is veszélyt jelentenek ránk, a cél pedig a minél tovább túlélés lesz.
Az első komolyabb kiegészítő a Baba Yaga: The Temple of the Witch lesz, amely valamikor 2016 elején várható. Ebben Szibéria egy olyan részére juthatunk el, ahol korábban egy szovjet expedíció nyom nélkül eltűnt. Egy tiltott erdőről van szó, ahová Lara is egy eltűnt fickó utáni nyomozása végett jut el, ám ott számára is felfoghatatlan borzalmakkal találja szemben magát.
Ezt követi majd a Cold Darkness Awakens DLC, amely egy elhagyatott hidegháborús kutatóállomás körül játszódik. Innen ugyanis kiszabadul valamilyen anyag, ami a környék összes emberét és állatát vérszomjas, dühöngő gyilkossá (vagyis ugyebár zombivá…) változtatja. Ezek hullámokban támadnak Larára, akinek a tőlük zsákmányolt tárgyakból kell új felszerelést készítenie magának, hogy átvészelje a következő hullámot.
A fentieken túl egy sor új Expedition Card Pack is érkezni fog: Silver, Gold, Advantage, Challenge és Wild kártyacsomagok, amelyek mind 5-5 kártyát tartalmaznak. Emellett új ruhákat és fegyvereket rejtő csomagokra is számíthatunk: The Siberian Ranger Pack (már elérhető), The Prophet’s Legacy Pack (2016-ban), The Ancient Vanguard Pack (2016-ban) és The Wilderness Survivor Pack (2016-ban).
Természetesen a fenti DLC-kre a season passon keresztül elő is lehet fizetni, de önállóan is megvásárolhatóak lesznek. Bővebben pedig Major Nelson blogján olvashattok róluk. ■

Rise of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rise of the Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló