25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a System Shock 3

Először csak egy titokzatos weboldal bukkant fel, majd hivatalosan is megerősítették a projektet.

Írta: GeryG

1994-ben jelent meg a Looking Glass akció-szerepjátéka, a System Shock. Akkoriban egyedinek számító megoldásaival hamar belopta magát a rajongók szívébe, amit az 1999-ben megjelent System Shock 2 csak tovább táplált, mivel – ha lehet – még magasabbra emelte a színvonalat. Ehhez képest sosem készült el a folytatás, hiszen a második részt jegyző Irrational Games később a BioShock szériával foglalkozott inkább (a nem elfelejtendő SWAT 4 után).
Hiába aratott tehát nagy sikert és hiába vált klasszikussá, csak nem jött hír egy esetleges harmadik részről – mostanáig. A napokban ugyanis előbb egy titokzatos teaser oldal bukkant fel, amely néhány elszórt információmorzsán kívül alig adott támpontot. Ám már ezek is bőven elegendőek voltak ahhoz, hogy a világhálón mindenki a System Shock 3-ról kezdjen beszélni. Az oldal az Otherside Entertainmenthez tartozik, akik mostanra hivatalosan is megerősítették: készül a System Shock 3. A teaser oldalon jelenleg is fut egy visszaszámlálás, amely bő három nap múlva jár le. Várhatóan akkor történik meg a nagy leleplezés. Kíváncsian várjuk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • System Shock 3
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!