Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

We are the Dwarves februárban

Három törp űrhajós kalandjai egy messzi-messzi galaxisban.

2015.12.22. 20:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Whale Rock Games nevét valószínűleg csak kevesen ismerhetik, hiszen az indie stúdió jelenleg legelső játékán dolgozik, amely a We are the Dwarves címet viseli. A stúdiót egyébként olyan veterán fejlesztők alkotják, akik korábban a S.T.A.L.K.E.R., a Metro: Last Light, a Dragon Age: Inquisition, vagy épp a The Elder Scrolls Online fejlesztésén is dolgoztak.
A We are the Dwarves már alapötletében is eléggé eltér a megszokottól: három törp asztronauta kalandjait élhetjük át a zord világűrben. Három karakterünk teljesen eltérő személyiség, ennek megfelelően mind más területen hatékonyak, máshoz értenek. A fejlesztők egyelőre nem pontosították, hogy ez milyen képességeket és adottságokat takar, de azt elárulták, hogy rengeteg csata vár majd ránk, amelyekben ezeknek nagy szerepe lesz. A csatákat bármikor megállíthatjuk majd, hogy áttekintsük az állást és különböző utasításokkal lássuk el karaktereinket.
A We are the Dwarves kizárólag PC-re készül és februárban fog megjelenni. Addig is nézzétek meg az alábbi előzetest, amelyben bemutatkozik három hősünk: Smashfist, Forcer és Shadow. ■

We are the Dwarves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
We are the Dwarves

hozzászólások (1)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2015.12.23. 02:27
A Starcraft 2 "The Lost Vikings" DLC-jét láthatjuk
ajánlott olvasnivaló