Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Ráncfelvarrást kapott a Logitech G502-es egere

Az új periféria a G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming Mouse elnevezést kapta.

2016.01.08. 16:55 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Tavaly tavasszal jelent meg a Logitech G502 Proteus Core egere, amely ebben a hónapban egy kicsit módosított változatban tér vissza. A Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming Mouse a PMW3366 kódnevű optikai szenzorral biztosít pontos vezérlést, 200 és 12000 között állítható dpi-érték mellett. Az érzékelőt ráadásul saját magunk tuningolhatjuk az általunk használt felülethez. Öt súlyt helyezhetünk bele, egyenként 3,6 grammal növelve az egér tömegét, amely amúgy csökkent az előző változathoz képest: kábel nélkül 121 gramm a súlyok nélkül. Kezelőszervek terén ugyanazt kapjuk: 11 programozható gomb, valamint egy kétfunkciós görgő (racsnis és szabadon futó móddal) található az egéren. Extraként még az egér világítását is mi állíthatjuk be, 16,8 millió színárnyalat közül választva ki az egér borításán helyenként átszűrődő fényt. A Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming Mouse 89,99 eurós áron kerül a boltokba a hónap során. ■

hozzászólások (12)

VodevilX
VodevilX 2016.01.09. 12:02
Tehát azt mondod, hogy minden Razer, Steel, Corsair etc. egérben mindenki otthon szereli a kapcsolókat pár hónappal később?
Nyilván pont nem ezért vesz valaki prémium egeret.
Másik vicc, hogy nekem ez az első pénzesebb egerem, előtte tényleg csak pár ezer forintos kategória, és mindig évekig használtam őket, ennek ellenére sosem volt ilyen problémám, csak ennél a Logitechnél, előtte max szétment görgő.
-Jozef-
-Jozef- 2016.01.09. 12:11
Teljesen mindegy, hogy melyik márkát veszed, mert mint mondtam a jobb gyártók 80%-a (értsd. nem az 1000Ft-os Hama, Silverline, egyéb szarok amit leemelsz a tesco polcáról) kínai D2FC-F-7N(vagy ennek variánsai) típusú Omront használ, így a hiba ugyanúgy bármikor bekövetkezhet, előbb vagy utóbb. A Razernél ez pl. inkább előbb, Steelseriesnél később. Ha garancia van, akkor gariztatod, egyszerá. Ha meg már lejárt, akkor sem kell beszarni, mert mint mondtam 10 perces munkával megcsinálja akármelyik műszaki érzelmű ismerősöd.
GustyX
GustyX 2016.01.09. 13:29
Persze hogy fogás/kinezet alapján, mivel az egyértelmű teljesen, nem kell mellé az a sok műszaki parasztvakítás. Veszel egy egeret és azt nézegeted, milyen szenzorok vannak benne, amit GEEKZHClol profi versenyző is ajánl. Nem ezen fog múlni a jatek nyújtotta élmény, különösen nem ezen a szinten. Munka biztosan mas, de feltételezem ahhoz is vannak speciális egerek.

Az összehasonlítás meg nem túl jó, mert ott tapasztalható különbség, viszont egy egér esetében hobbi játékos csak a kényelmet fogja érezni.

A G400-am nekem eddig teljesen jól működik 5 éve, semmi baja nem volt.

Legkozelebb tuti roccatot veszek.
Sityi
Sityi 2016.01.09. 13:32
A forma márpedig fontos szempont. Az én tenyerem akkora, mint egy péklapát, és én a full tenyeres fogást szeretem. Számos egér kipróbálása után egyetlen egy felelt meg az igényeimnek és kényelmemnek: a Cyborg (most már Mad Catz) R.A.T. 5, ezt lehet ugyanis olyan hosszúra kihúzni, hogy a tenyerem végigfeküdjön rajta és ne lógjon le.
(Nem tartozik szorosan ide, de pár éve a csuklóm nagyon megfájdult a sok gépeléstől. Azóta csak Microsoft Natural Ergonomic 4000-et használok, és a kezem szépen meggyógyult. Csak ennyit számít a forma. ;-) )
-Jozef-
-Jozef- 2016.01.09. 14:16
Egy szóval sem mondtam, hogy nem számít a forma, az az elsődleges, csak épp annyira fontosak a szenzor tulajdonságai is. De abban igazatok van, hogy egy kocajátékosnak teljesen mindegy, hogy hány m/s-nál éri el a PCS határát.
ajánlott olvasnivaló