Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Arma 3 2016-os tervei

Új előzetes érkezett, amelyben bemutatják, miként használjuk fegyverként homokfutóinkat.

2016.01.15. 11:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő két évvel a premierje után sem fordul el játékától a Bohemia Interactive, a stúdió a minap fel is vázolta, milyen terveik vannak erre az évre az Arma 3-at illetően. A sort februárban az Eden frissítés nyitja, amelyben az Eden 3D Editor, a játék szerkesztője debütál majd. Ennek segítségével a játékosok aprólékosan megalkothatják saját küldetéseiket, szerkeszthetik a tereptárgyakat, útvonalakat tervezhetnek, célkitűzéseket határozhatnak meg – mindezt a játék 3D-s világában. Az ígéretek szerint összehasonlíthatatlanul jobb szerkesztőt kapunk, mint amit a szériától eddig megszokhattunk. Emellett új szerverböngésző is érkezik, amellyel sokkal gyorsabban megtalálhatjuk a nekünk szimpatikus többjátékos szervereket.
Az Eden után a következő nagy lépés a tavalyi E3-on leleplezett Apex kiegészítő lesz, ebben debütál a 100 km2-es Tanoa sziget. Itt új kooperatív küldetéseket teljesíthetünk, új járműveket és fegyvereket próbálhatunk ki. Még ennek megjelenése előtt érkezni fog egy ingyenes frissítés, amely elsősorban grafikai fejlesztésekkel készíti elő a terepet a kiegészítőnek.
Végül a tavaly évvége felé megjelent Arma Units közösségi szolgáltatást is szeretnék tovább bővíteni és fejleszteni, új funkciókkal kiegészíteni. ■

Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.