Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új képeken a Cities: Skylines Snowfall kiegészítője

A fejlesztők néhány érdekes részletet is elárultak a téli kiegészítővel kapcsolatban.

2016.01.29. 15:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt jelentette be a Colossal Order, hogy újabb kiegészítőt kap a Cities: Skylines. A Snowfall két fontos újítást hoz a játékba: városunkra sűrű hóesés és télies hideg telepedik, valamint megjelenik a kötött pályás tömegközlekedés is. A fejlesztők a minap új részleteket árultak el a kiegészítővel kapcsolatban, valamint új téli városképek is érkeztek.
A tél beköszöntével egészen új feladatokat is el kell látnunk, hogy városunk infrastruktúrája ne omoljon össze. Ezen belül is az utak kapnak kiemelt szerepet. Az utcákat erre specializálódott munkagépekkel tarthatjuk karban, ezáltal megnövelve azok minőségét. Az így feljavított utcákon pedig gyorsabban közlekedhetnek az autók is, vagyis a város közlekedése is sokkal gördülékenyebbé válik. Persze a javítások idővel kopni fognak, ezért folyamatosan karban kell tartanunk az utakat. Bizonyos térképeken kapunk hóekéket is, de ezekről a fejlesztők később fognak részletesen mesélni.
A másik nagy újítás a villamosok megjelenése. Ezt már régóta tervezték a fejlesztők, hamarosan pedig mindenki megízlelheti a gyümölcsét. A villamosok működése sokban hasonlít majd a buszhálózatéra. Menetidő alatt a szerelvények róják az előre meghatározott utakat, azon túl pedig a remízben pihennek. A járatok száma két dologtól függ: a költségvetéstől és az adott útvonal hosszától. Ha már felépítettük álmaink városát és azt szeretnénk villamosokkal még lakhatóbbá tenni, erre is lesz lehetőségünk, hiszen nem csak új utakat építhetünk, hanem a már meglévőket is fel lehet fejleszteni, hogy alkalmasak legyenek villamossínek telepítésére. A villamosoknak a kapacitása is nagyobb lesz a buszokhoz képest (harminc a hússzal szemben), cserébe az üzemeltetési költsége is magasabb lesz nagyjából 15%-kal.
Arról egyelőre nincs hír, hogy a Snowfall kiegészítő mikor érkezhet meg. ■

előző
következő
Új képeken a Cities: Skylines Snowfall kiegészítője
Új képeken a Cities: Skylines Snowfall kiegészítőjeÚj képeken a Cities: Skylines Snowfall kiegészítőjeÚj képeken a Cities: Skylines Snowfall kiegészítőjeÚj képeken a Cities: Skylines Snowfall kiegészítője
Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (1)

Ibigoo
Ibigoo 2016.02.01. 10:50
a képek alapján a "gyári" villamosozás kifejezetten vérszegény a modderek által készített villamosokhoz, infrastruktúrához képest.
ajánlott olvasnivaló