Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Cities: Skylines téli kiegészítője

A Snowfall gondot okozhat néhány rajongói mod használatánál.

2016.02.18. 14:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Beköszöntött a tél a Cities: Skylinesban is, megérkezett a Snowfall kiegészítő. Mint ismert, ebben igazi téli köntösbe burkolózik virtuális városkánk, amely egyszerre látványos és jelent új kihívásokat. Ahogy a valóságban is, úgy a játékban is a havazást leginkább a gyerekek élvezik, míg nekünk leginkább a hirtelen támadt hótorlaszokkal kell megbirkóznunk az utcákon. Szintén újdonság a kötött pályás tömegközlekedés, vagyis a villamosok megjelenése, amely új épületeket is hoz magával.
Kis szépséghibája lehet az új kiegészítőnek, hogy bizonyos rajongói modokkal összeakadhat és gátolhatja azok használatát. A fejlesztők igyekeztek az összes aktívabb modkészítővel felvenni a kapcsolatot és a kiegészítőt velük együttműködésben elkészíteni, de akadtak olyanok, akiket nem tudtak felkutatni. Az egyik legnépszerűbb mod, amely biztosan nem működik a Snowfall kiegészítővel, a Traffic++.
A Snowfall mellett ingyenes frissítés is érkezik, amelyben többek között új időjárási effektek (eső és köd), hőmérő, új Steam achivementek, új kezelőfelület és persze rengeteg hibajavítás kapott helyet. Ezek részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (1)

Ibigoo
Ibigoo 2016.02.19. 18:54
Traffic++ -hoz lett patch.
ajánlott olvasnivaló