For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

VR

A PlayStation VR nem akar a Rifttel versenyezni

A Sony inkább a széles rétegek elérésében látja a jövőt.

2016.03.11. 15:31 | szerző: GeryG | kategória: VR

Elég nagy port kavart, amikor az Oculus Riftről kiderült, hogy mennyibe kerül és nagyjából milyen erős konfigurációra lesz szükség a maximális élvezethez. Nemrégiben a Valve és a HTC közös projektje, a Vive is felfedte kártyáit, így a versenyben már csak a harmadik fél, a Sony PlayStation VR-ja várat magára. A Sony azonban a legújabb hírek szerint valójában nem is nagyon akar versenyezni az Oculus Rifttel.
„Ha a csúcsminőségről beszélünk, akkor igen, az Oculusnak jobb VR-ja van. Ugyanakkor nagyon drága és gyors PC-t is igényel. A Sony legnagyobb előnye az, hogy a mi headsetünk a PS4-gyel működik. Sokkal inkább a hétköznapi használtra szánjuk, ezért sokkal használhatóbbnak és sokkal olcsóbbnak kell lennie. Nem azoknak készül, akik felső kategóriás PC-t használnak. A nagyobb tömegnek szánjuk.” – nyilatkozta Masayasu Ito, a Sony Computer Entertainment elnöke a Polygon magazinnak.
Ennek fényében most már különösen kíváncsiak vagyunk, hogy a PlayStation VR végül milyen árcédulával kerülhet a boltok polcaira. Az Oculus Rift a tervek szerint 600 dollár körül, míg a Vive 800 dollár körül lesz kapható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.