Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Syndrome

Új előzetest kapott a Camel 101 horrorjátéka.

2016.03.24. 14:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelentette be a Camel 101, hogy beszáll a túlélőhorroros bizniszbe és elkészíti saját játékát, amely a Syndrome címet kapta. A fejlesztők ígérete szerint a játék visszatér a horror műfajának gyökereihez, így meglehetősen szűkösen állnak majd rendelkezésünkre a túléléshez szükséges eszközök. Alig lesz lőszerünk, cserébe a ránk vadászó könyörtelen szörnyek jócskán túlerőben lesznek. A Syndrome története egy űrhajón, méghozzá a flotta valaha volt legelitebb űrhajóján játszódik, ahol mi is a legénység egyik tagját alakítjuk. A hajót egy egyszerűnek tűnő felfedezőútra küldték és egy ideig minden ment is a maga módján, ám míg mi mélyálomban vártuk a saját műszakunkat egy kabinban, valami katasztrófa következett be. A teljes legénység odaveszett, ami pedig megmaradt belőlük, azt aligha lehetne emberinek nevezni.
A fejlesztők a minap új előzetessel jelentkeztek, amelyben többek között a ránk vadászó lényeket és robotokat is láthatjuk. Ezek egytől egyig sokkal erősebbek és gyorsabbak lesznek nálunk, talán még okosabbak is, így csak az ösztöneinkre hagyatkozhatunk ellenük. A legtöbb esetben csak úgy úszhatjuk meg, ha elbújunk előlük.
A Syndrome a tervek szerint valamikor a nyáron fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is látogassatok el a játék hivatalos oldalára, ahol további érdekességeket olvashattok róla. ■

Syndrome
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Syndrome

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló