Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2.3

Az új frissítés rengeteg javítást és játékmeneti finomítást hozott magával, köztük néhány látványos elemmel.

2016.03.30. 20:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege legújabb, 2.3-as frissítése, amely az aktuális „szezon” utolsó javítócsomagja lesz, a fejlesztők ezután a következő szezont kezdik előkészíteni. Az új csomag rengeteg változtatást hozott magával mind az ismert hibák javítása, mind a játékmenet finomhangolása terén. A változtatások teljes listáját hosszú is lenne itt taglalni, azt szerencsére részletesen megtették a hivatalos fórumon, ahol animációkkal is illusztrálták a látványosabb újdonságokat.
A frissítés érint néhányat a választható kommandósok közül is, hiszen Frost puskájának lecsökkentették a hatótávolságát, míg Buck cső alá szerelhető puskáját felerősítették. Utóbbira azért volt szükség, mivel a játékosok visszajelzése alapján hiába használható rendeltetésszerűen (vagyis lőhetünk magunknak átjárót vele a falakon), túl körülményes és lassú. A megnövelt erővel viszont sokkal gyorsabban üthetünk lyukat a falakon vele. Szintén a játékosok visszajelzése alapján alakítottak át kissé néhány pályát, hogy megakadályozzák az épp újraéledő játékosok azonnali kivégzését. Pár fegyver statisztikáin is változtattak, ahogy a találat-regisztrációt is pontosították. Sokat javítottak a rangsorolt-, a sima és a saját játék mérkőzésgenerálásán is, valamint igyekeztek megnehezíteni a csalók dolgát is.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2.3-as frissítése tehát mától érhető el, de egyelőre csak PC-re. A konzolos változatok a tervek szerint április 5-én kapják meg a javításokat. Ezt követően pedig jöhet az új szezon! ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.