Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Új előzetest kapott az Outlast II

Továbbra sem látunk semmit a játékból, de a visszafelé felmondott szöveg elég hátborzongató.

2016.04.05. 15:08 | GeryG | kategória: Játék

A Red Barrels csapata másfél éve jelentette be, hogy készül első játékuk, az Outlast folytatása, az Oustlast II, ám erről eddig alig tudtunk meg valamit. Az biztos, hogy az univerzum nem változik, de a történet, a helyszín és a szereplők igen. Tavaly ősszel aztán érkezett egy lángoló keresztet mutató rövid video, majd idén januárban két kép is felbukkant a neten, amelyek valamelyest támpontot adtak a rajongók találgatásainak. A jelek arra utalnak, hogy míg az első játék egy elmegyógyintézetben folyó titkos kísérletekről szólt, addig a folytatásnak sokkal inkább vallási töltete lesz.
Erre lehet következtetni a tegnap érkezett új videóból is, amely elődjéhez hasonlóan semmit nem fed fel a játékból. A bő egyperces teaserben ugyanis végig csak egy fordított keresztet láthatunk, miközben kísérteties, érthetetlen kántálás hallatszik némi csilingeléssel kiegészítve. Ha jól figyelünk, hamar rájöhetünk, hogy bizony egy értelmes szöveget hallunk, csak épp visszafelé lejátszva. Lent az eredeti és a visszafelé lejátszott – és így érthető – változatot is megtaláljátok. A video közepe felé elhangzik egy érdekes mondat: „…a harmadik évezred tizenhatodik esztendejének, negyedik havának huszonkettedik napján a leszámolásunk elkezdődik…”.
Vagyis valami történni fog 2016. április 22-én. Sokan máris arról beszélnek, hogy ez lehet a megjelenési dátum, de ez elég valószínűtlen, hiszen a fejlesztők korábban az idei őszt jelölték meg. Ráadásul eddig még semmit sem láthattunk a játékból, így azt sem lehet tudni, hogy hol tart a fejlesztés. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «


Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (3)

KobraP
KobraP 2016.04.05. 15:49
Hatalmas ötlet volt ez :D , csak ne történjen semmi rossz aznap mert akkor tiszta illuminati confirmed lesz .
Yaho0
Yaho0 2016.04.05. 17:36
Biztos, hogy nem ez lesz az új csengőhangom. Borzalom ez a játék! Kérünk belőle :)))
Dino
Dino 2016.04.05. 17:59
Erről először ez jutott eszembe (5:11-nél visszafordítva is ott van).
Aztán meg ez :-)
ajánlott olvasnivaló