Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Vadásznak a Tom Clancy’s The Division csalóira

A jövő héten érkező Incursions frissítéssel már bárki jelentheti, ha csalóval találkozik.

2016.04.06. 06:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jövő héten érkezik a Tom Clancy’s The Division 1.1-es frissítése, az Incursions, amelyben rengeteg új tartalomra számíthatnak a játékosok. Ezekről már korábban is beszámoltunk, de még így is akadnak olyan újdonságok, amelyek szót érdemelnek. Azok a játékosok, akik már elérték a maximális 30-as szintet, tovább erősíthetik karakterüket. Minden eszköznek van egy gear score-ja, amely minél nagyobb, annál erősebb az eszköz. Ezt a saját karakterünk és a többi játékos esetében is láthatjuk majd. A minél magasabb pontszám biztosítja, hogy helytálljunk a legveszélyesebb kihívásokban is. Jönnek a napi és heti megbízatások, amelyek mindig csak limitált ideig (24 óra vagy egy hét) lesznek elérhetőek. Alapvetően három kategóriába lehet őket sorolni: harc, eszközkészítés és fekete zóna. A legtöbb ilyen megbízatást egyedül is teljesíteni lehet majd, de akadnak olyanok is, amelyekhez társulnunk kell másokkal. A játékosok által talán legjobban várt új játékelem a kereskedés lesz. Ezt csak azokkal a barátainkkal tehetjük meg, akikkel egy csoportot alkotunk és velük is csak az átadni kívánt felszerelés megszerzése utáni két órában.
Mint minden multiplayer játékban, a csalók itt is komoly károkat képesek okozni, ezért rájuk a jövőben nagyon komolyan odafigyelnek majd a fejlesztők. Az 1.1-es frissítés után bármely játékos jelentheti, ha csalóval találkozott. Ehhez csak a /report és a csaló karakterének azonosítója üzenetet kell elküldeni. Minden egyes jelentést egyenként vizsgálnak meg az illetékesek, hogy kiszűrjék a téves bejelentéseket. Akit valóban csaláson kapnak, az első körben egy háromnapos kitiltást kap, de ha később újra lebukik, véglegesen és visszavonhatatlanul kitiltják. A fejlesztők elmondása szerint a csalók kifejezetten a PC-s változatban kártékonyak, a PS4-es és X1-es kiadásban nem.
A Tom Clancy’s The Division 1.1-es frissítése április 12-én jelenik meg, a változtatások részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló