Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Meridian: Squad 22 korai változata

Folytatást kap az Elder Games, vagyis Tarsoly Ede sci-fi stratégiája.

2016.04.19. 17:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2014-ben előbb korai változatában, majd teljes kiadásában is megjelent az Elder Games, vagyis Tarsoly Ede sci-fi stratégiai játéka, a Meridian: New World. A Headup Games támogatásával már egy ideje készül a folytatás, amely a Meridian: Squad 22 címet viseli és hamarosan ki is próbálhatjuk. A játék ezúttal is az egyszemélyes kampányra gyúr, amelyben fontos szerepe lesz a megfelelő taktika kiválasztásának. Számítani fog ugyanis, hogy támadólag lépünk fel vagy inkább a védekezésre koncentrálunk, mivel e döntéseink a történet alakulására is befolyással lesznek. A sztori egyébként az első, csúfos kudarcot vallott letelepedési kísérlet után fog játszódni. A telepesek nyomtalanul eltűntek, ezért az Egyesült Föld kormánya egy magasan képzett alakulatot (vélhetően ez a Squad 22) küld a Meridianra, hogy derítse ki, mi történt a telepesekkel és lehetőleg hozza is haza őket.
A Meridian: Squad 22 korai változata április 30-án fog megérkezni a Steamre, amelyet az első rész menetrendje alapján talán ősszel követhet majd a teljes verzió. ■

előző
következő
Jön a Meridian: Squad 22 korai változata
Jön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változata

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2016.04.20. 16:57
A tengeri csata lehetősége engem megvett kilóra. Pláne ha nem csak "kötelezően" lesz benne, mint anno az Act of Warokban, hanem tényelegesen szerves része lesz a kampánynak.
Noggle
Noggle 2016.04.22. 13:58
Én nem vagyok túl bizakodó, Meridian New World-öt is megvettem, mert végre valami érdekes RTS. Sajnos (nem grafikai) minőségben voltak vele problémák.
Azt mondjuk nem lehet elvitatni, hogy ahhoz képest, hogy 1 ember csinálta, ne lett volna benne munka.
ajánlott olvasnivaló