Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lopott Uncharted 4-ek bukkantak fel Nagy-Britanniában

Tolvajok dézsmálták meg az egyik szállítmányt.

2016.04.27. 10:46 | szerző: Dino | kategória: Játék

Május 10-én érkezik az Uncharted 4: A Thief's End, de a megjelenést kissé beárnyékolja a PlayStation blogon közzétett esemény. Az egyik szállítmányra ugyanis tolvajok csaptak le, és a lopott példányok már meg is jelentek a feketepiacon Nagy-Britanniában. Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios vezetője a fenti bejegyzésben személyes üzenetben jelezte a rajongóknak, hogy vigyázzanak az így esetlegesen kiszivárgó spoilerek miatt, és persze ne vásároljanak a május 10. előtt felbukkanó példányokból. Az ügyben természetesen rendőrségi nyomozás is folyik már. ■

hozzászólások (4)

Sucee
Sucee 2016.04.28. 00:31
De amúgy a PS4 nem ellenőrzi a dátumot, ha megpróbálják elindítani, mint pl. egy preload esetében? Vagy dobozos játéknál nincs ilyen?
Dino
Dino 2016.04.28. 08:30
A hírek szerint az egyszemélyes mód elindult, ezek szerint nincs ellenőrzés a lemezes változatnál. (A multi értelemszerűen nem ment, ahhoz a szerverek is kellettek volna.)
VodevilX
VodevilX 2016.04.28. 09:16
Azért az csúnya lenne, ha egy ilyen, elsősorban régi vágású SP játék nem működne mondjuk egy barlangban, az offline konzolodon, lemezről.

Dobozosnál max az van, mint a THPS5nél, hogy hasonló szituációban, csak a tutorialt tudod játszani lemezről, és a day1 patch adja az összes többit...
Sucee
Sucee 2016.04.28. 15:07
Az eredetiség ellenőrzésére attól még lehet, hogy kellene netkapcsolat. Pl. egy Dragon Age 2-t, vagy Mass Effect 3-at (előbbi teljesen multitól mentes) is kellett annak idején Originen aktiválni, és hiába vettem én lemezesen, mert 1-2 nappal előbb kihozták, és cseszhettem a játékot.

De PS4-es dolgokban nem vagyok jártas, épp ezért kérdeztem, eddig csak PC-s voltam, és One-ra tértem át múlt évben. :)
ajánlott olvasnivaló