Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Death Stranding PS4-re

Hideo Kojima új játékon dolgozik, amelynek főhősét Norman Reedus alakítja.

2016.06.15. 11:17 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Hideo Kojimát aligha kell bárkinek is bemutatni. A veterán fejlesztőnek olyan játékokat köszönhettünk eddig, mint a Metal Gear és a Metal Gear Solid, valamint a Zone of Enders szériák, de ő dolgozott a végül eltörölt Silent Hills projekten is. A Konami nem teljesen tiszta körülmények között vált meg tőle, a Sony pedig kapott az alkalmon és megállapodott vele, hogy a Kojima Productions következő játéka már az ő égiszük alatt, kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.
E játéknak a bejelentésére az E3-on került sor a Sony konferenciáján: ez lesz a Death Stranding. Egy meglehetősen fura előzetest láthattunk, amelyben Norman Reedus (digitális mása) anyaszült meztelenül tér magához egy fekete homokos tengerparton, bilinccsel a kezén. Alig pár méterre tőle pedig egy újszülött csecsemő fekszik, akit gyorsan magához is ölel, de az szó szerint köddé válik a karjai közt.
A játékról gyakorlatilag semmit sem lehet még tudni, hiszen a videóból nem nagyon derült ki semmi. Remélhetőleg hamarosan bővebb információkkal is szolgálnak majd a készítők. ■

Death Stranding
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Death Stranding

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló