Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Sima PS4-en futottak a Sony E3-as bemutatói

Ha egy egyszerű PS4 ilyen dolgokra képes, mit fog tudni a 4K-s változat?

2016.06.16. 10:37 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Míg a Microsoft az E3-as konferenciáját tulajdonképpen a két új Xbox One fejlesztés köré építette fel, addig a Sony már előre jelezte, hogy nem viszik magukkal a PlayStation 4 készülő új, Neo kódnéven futó változatát. Ennek megfelelően a Sony show-ján kizárólag játékok előzeteseit láthattuk, nem is keveset, nem is akármilyeneket, nem is akármilyen előadásmódban. A Days Gone hatalmas zombitömeget mozgatott meg a képernyőn, míg a Detroit: Become Human és a Death Stranding elképesztően részletes karaktereket vonultatott fel. Hogy a God of War havas erdeiről és a Horizon: Zero Dawn füves pusztáiról ne is beszéljünk.
A prezentáció után joggal merült fel a kérdés a rajongókban, hogy vajon e játékok már az új konzolon futottak-e vagy egy „hagyományos” PS4-en? E kérdést fel is tették a Twitteren Shuhei Yoshidának, a Sony Computer Entertainment elnökének, aki nem is késlekedett a válasszal: a Sony teljes E3-as prezentációja a jelenleg is mindenki számára elérhető PlayStation 4-en futott.
Akkor már csak egy kérdésünk maradt. Ha a mostani PS4 ilyen látványos dolgokra képes, mit várhatunk majd a felturbózott nagytesótól? ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.