Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

The Long Journey Home The Long Journey Home

The Long Journey Home E3-as ízelítő

A készítők bepillantást engedtek a készülő játék újabb részleteibe.

2016.06.18. 17:56 | szerző: Zoo_Lee | kategória: E3 2016

A Daedelic Entertainment stúdiót sokan a nagysikerű Deponia sorozat révén ismerhetik, a stúdió azonban gyakran próbálkozik merőben más műfajokkal és stílusokkal is. Aktuális projektjük, az E3-on is bemutatott The Long Journey Home című RPG-ben egy balesetet szenvedett hajó legénységét követi, akiknek egy véletlenszerűen generált, idegenekkel teli galaxisban kell hazajutniuk.
Az E3 során a fejlesztők részletesen bemutatták a játékban szereplő hajókat, valamint a játék első küldetéséről is számos információt hintettek el. A feladatunk ekkor még "pusztán" annyi, hogy elérjük az Alpha Centaurit, és ott a bolygó felszínéről különböző mintákat gyűjtsünk be. Flottánk természetesen véges kapacitású, és csak bizonyos hajók rendelkeznek megfelelő hajtóművel, szkennerekkel ahhoz, hogy megközelítsék az Alpha Centaurit - a legénységünket ezért a 10 rendelkezésre álló tagból rögtön négy asztronautát kell kiválasztanunk, akik képességeik és erősségeik alapján a legalkalmasabbnak tűnnek a feladatra.
A The Long Journey Home a fejlesztők tervei szerint 2016 második felében érkezik PC-re, 2017 elején pedig Xbox One-ra és PlayStation 4-re. ■

The Long Journey Home
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Long Journey Home

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló