Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

State of Mind bejelentés az E3-on

A Daedalic fejlesztésében disztópikus thriller készül.

2016.06.20. 07:28 | szerző: Zoo_Lee | kategória: E3 2016

A Daedalic Entertainment csapata nem csak a The Long Journey Home-on dolgozik gőzerővel - az E3-on leplezték le új projektjüket is, a State of Mind címre keresztelt sötét kalandjátékot.
A játékban több karakter felett vehetjük át az irányítást, akik egy rémálomszerű, sötét jövőben élnek, ahol az emberiség egy idealizált virtuális világban tengeti mindennapjait, miközben a "valóság" rémálomszerű disztópiává változott. Kalandjaink során folyamatosan váltogatni fogunk a két világ között, és szembe kell néznünk az emberiséget fenyegető kihalás egyre növekvő veszélyével. A játék történetét az ismert német designer, Martin Ganteföhr jegyzi, a vizuális stílus pedig érdekes, alacsony felbontású, mégis realisztikus poligonokkal ábrázolja majd a helyszíneket és karaktereket.
Megjelenés 2017 elején várható PC-re, Mac-re, Linuxra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. ■

előző
következő
State of Mind bejelentés az E3-on
State of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-onState of Mind bejelentés az E3-on
State of Mind
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
State of Mind

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló