Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia III előrendelői jóságok

Fizess be a játékra most és tied a Family Kick-Back DLC.

2016.06.23. 13:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Továbbra sem könnyű eldönteni, hogy a Mafia III nagy durranás vagy nagy pofára esés lesz-e idén ősszel. Lincoln Clay története eddig több videót is kapott, amelyek egy része kimondottan meggyőző, míg egy másik része kissé aggasztó képet festett a játékról. Aki mégis úgy érzi, hogy ezt a játékot neki találták ki és még arra is hajlandó, hogy e meggyőződését egy előrendeléssel is bizonyítsa, annak a 2K Games kiadó a Family Kick-Back DLC-vel hálálja meg a megelőlegezett bizalmat. Ebben pedig a következők exkluzív cuccokat találjuk:

  • Lassiter Leopard autó
  • Smith Moray MX 100 autó
  • Berkley Stallion autó
  • Gator puska
  • Camo mesterlövész puska
  • Trench 1938 géppisztoly

Az előrendelők tehát három exkluzív járgánnyal és három exkluzív fegyverrel lesznek gazdagabbak, amikor a Mafia III október 7-én megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mafia III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia III

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2016.06.23. 13:43
Fenébe már a pre-order bónuszokkal! Szerencsére ezek teljesen felejthető extrák, nem a történetből vágnak ki belőle. A trailer viszont nagyon jó, iszonyatosan Driver hangulata van :) Még nem tudtam eldönteni, hogy befizessek-e rá megjelenéskor, mert az összkép tényleg nem néz ki rosszul, a lövöldözés kellemesnek tűnik, a hangulat rendben van, a történet lehet jó, de amit eddig a vezetésből mutattak, az botrány.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.06.23. 21:33
Az elején nekem nem tetszett, de aztán előzetesről előzetesre egyre jobban bevonzott. Még a botrányos vezetés ellenére is. :-D Én amúgy a Deluxe Editiont rendeltem elő, ami az alapjátékon belül tartalmazza még a Season Pass-t. A csicsák nekem nem kellenek, de a plusz küldetés tartalmak jöhetnek.
ajánlott olvasnivaló