Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vikings - Wolves of Midgard

Akció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of Midgard

A viking mitológia szörnyei is megelevenednek a fantasy szerepjátékban.

2016.07.22. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A játékfejlesztők tényleg új témát találtak maguknak a zombik után, méghozzá a vikingeket. Egyre több játék készül, amelyek a skandináv mitológiára és a vikingek korára támaszkodnak. Ebbe a sorba készül beállni a Kalypso Media szárnyai alatt a Game Farm stúdiójában készülő Vikings – Wolves of Midgard is, amely az akció-szerepjátékok táborát fogja erősíteni. A történet Midgard partjainál játszódik egy olyan világban, ahol a legkeményebb viking harcosoknak kell helytállnia, hogy megvédjék a világot a pusztulástól.
A játékban a viking mitológia szörnyeivel kell megküzdenünk akár egyedül, akár kooperatív módban barátaink oldalán. A csatákban rengeteg fegyvert forgathatunk az egyszerű kardoktól kezdve a kétkezes kalapácsokon át egészen az íjakig. A harc során vért áldozhatunk az isteneinknek, ezáltal téve szert mindenféle varázsképességre. A sztori teljesítése után is vár még ránk kihívás, hiszen a Trials of the Gods játékmódban kőkemény feladatokat kell teljesítenünk, e próbákat csak a legjobb harcosok állhatják ki, cserébe különleges fegyverek és páncélok lesz a jussuk.
A Vikings – Wolves of Midgard a tervek szerint 2017 elején fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Akció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of Midgard
Akció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of Midgard

hozzászólások (2)

Artemius '89
Artemius '89 2016.07.23. 11:05
Abban a címben elfér még egy G ;)
Dino
Dino 2016.07.23. 12:40
Köszi. :D
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.