For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Quake Champions

Még akár ingyenes is lehet a Quake Champions

A készítők még nem tudták eldönteni, hogy milyen üzleti modellt válasszanak.

2016.08.08. 23:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Quake Champions lesz a népszerű árkád lövölde soron következő része, ám egyelőre még sok a homályos részlet a projekttel kapcsolatban. Ahogy az a napokban érkezett játékmenet-bemutatóból is látható, a játékmenet alapjai továbbra is változatlanok és a hangulat is emlékeztet a régi részekre. Az viszont már más kérdés, hogy a játék milyen üzleti modellel kerülhet majd piacra. És e kérdésre egyelőre nem csak mi, de még a készítők sem tudják a választ.
„Próbáljuk kitalálni, hogy az emberek mit szeretnének inkább és hogyan állnak hozzá. És most nem óvatoskodok. Nem arról van szó, hogy már tudjuk, de egyelőre nem akarjuk elmondani senkinek, hanem arról, hogy még nem tudjuk és még csak próbáljuk kitalálni.” – válaszolta egy PC Gamernek adott interjú során a stúdió vezetője, Tim Willits.
A stúdió két opció közül választhat: az ingyenes modell és a hagyományos, fizetős modell közül. Előbbinek kétségkívül nagy előnye, hogy gyorsan képes nagyobb tömegeket is elérni, ám hátránya, hogy sokan eleve szkeptikusak az ingyenes játékok minőségét illetően, még ha történetesen egy Quake-ről is van szó. A Quake Champions még nagyon sokáig várathat magára, hiszen a béta tesztre is csak jövőre kerülhet sor. ■

Quake Champions
A legutóbbi Quake Champions cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.