Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

SpeedLink újdonságok a gamescomról

Két gamer egeret és egy gamepadet mutattak be a németek.

2016.08.26. 14:45 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2016

A gamescomon a Business Center területén látogattuk meg a gamer területen is egyre aktívabb SpeedLink standját, ahol megnézhettük frissen bejelentett termékeiket is: két új egeret és egy gamepadet. A Decus Respec a korábbi Decus egér továbbfejlesztett verziója, 400-5000 dpi között állítható érzékenységgel, valamint súlyok segítségével testre szabhatósággal. A nekünk tetsző tömeget (és tömegközéppontot) négy darab 4,5 grammos súly behelyezésével választhatjuk meg. LED-világítása hét színű lehet, az egér 128 kB-os memóriájában pedig öt profilt tárolhatunk el (hét gombot programozhatunk rajta tetszőlegesen, akár makrókat is beállítva). A Decus Respec 15990 forintért lesz kapható szeptember végétől.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

A másik új egér az Omnivi Gaming Mouse nevet kapta, és a profi játékosokat célozták meg vele. Érzékenységnek akár 12000 dpi is beállítható, és ez is hétszínű LED-világítást kapott, szoftverével pedig ennek a gombjai is tetszés szerint beállíthatóak. Az egér alumínium alapot kapott, amely hüvelykujjunk alá is belóg. Október elején kerül a boltokba, 19990 forintos javasolt végfelhasználói áron.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

A harmadik újdonság a Quinox gamepad, a cég ezen termékeinek jelenlegi csúcsmodellje. A D-pad és a két analóg kar, valamint az A/B/X/Y gombok és a 2-2 hagyományos analóg ravaszgomb és mutatóujjunknál elhelyezkedő gomb mellett hat extra gombot is kapott, kettőt a markolaton és négyet a gamepad hátán. Természetesen a kontrollerhez járó szoftver segítségével ezeket is tetszés szerint beállíthatjuk. A Quinox mindezen felül egy OLED kijelzőt is kapott, amelyen az aktuális beállításokat jelzi. A DirectInput és XInput módokat egyaránt támogatja. Októbertől lesz kapható, 19990 forintos áron.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.