Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Decemberben jön a Super Mario Run

Az Apple rendezvényén jelentették be az iOS-re készülő játékot.

2016.09.10. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napok az Apple körül forogtak, hiszen bemutatták az új iPhone 7-et, amelyről lespórolták a Jack-kimenetet is… A rendezvényen a Nintendo képviselői is jelen voltak, hiszen ők is készültek egy bejelentéssel. Ez a Super Mario Run leleplezése volt, amely idén decemberben fog megjelenni iOS-re.
„Úgy terveztük meg a Super Mario Run játékot, hogy tökéletesen játszható legyen iPhone készülékeken. A Super Mario minden új platformon továbbfejlődött és most először, a játékosok egyetlen kézzel is élvezhetnek majd egy teljes értékű Super Mario játékot, így megkapják azt a szabadságot, hogy akár metrózás, vagy – a kedvencem – hamburgerevés közben is játszhassanak.” – magyarázta Shigeru Miyamoto, a világ leghíresebb vízvezeték-szerelőjének megalkotója.
A Super Mario Run több játékmódot kínál majd: az egyikben érméket kell gyűjtenünk, míg a másikban a többi játékos akrobatikus mozdulataival kell versenyre kelnünk. Egy másik játékmódban arra is lesz lehetőségünk, hogy megalkossuk saját Gomba Királyságunkat a játékban elért eredményeink alapján. A játékmenet pofon egyszerű lesz, hiszen Mario magától halad majd előre, nekünk csak a képernyő nyomkodásával kell jeleznünk, hogy mikor ugorjon át egy akadályt vagy ellenséget. Az alapjátékot ingyen lehet majd letölteni, de a teljes tartalomért már fizetni kell majd. ■

Super Mario Run
A legutóbbi Super Mario Run cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.