Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dishonored 2

Dishonored 2 - Corvo akciózik

Új előzetest kapott a novemberre várt akciójáték.

2016.09.14. 18:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dishonored 2-ben visszatér az első rész főhőse, Corvo, aki ezúttal társat is kap a szintén az első részből ismert Emily személyében. Tegnap új előzetes érkezett, amelyben Corvót láthatjuk akció közben. A testőr tizenöt évvel az első rész eseményei után tér vissza, hogy újra megcsillogtassa különleges képességeit. Ezek alapvetően ismerősek lehetnek majd, de azért tovább fejlődtek az évek során. A blink megállítja az időt, amíg kiválasztjuk a célunkat, míg a possession immár egyik ellenfélről a másikra is átvezethető, így új módon lopakodhatunk keresztül egyes területeken. Emellett az időt is manipulálhatjuk, lassíthatjuk kedvünkre. Az alábbi videóban ezekre is láthatunk példát.
A Dishonored 2 november 11-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Dishonored 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dishonored 2

hozzászólások (4)

Ibigoo
Ibigoo 2016.09.14. 18:48
Az első részhez képest szinte már antipatikusan elborultnak tűnik :(
jawsika
jawsika 2016.09.15. 08:37
Nem tudom, nekem az első rész nem adta. Szeretem nagyon az ilyen stílust, és nagyon akartam, hogy tetsszen, de egyszerűen nem jött át. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi volt a baj vele, vagy háromszor elkezdtem, de pár óra után otthagytam. Tényleg nem tudom megmagyarázni miért, mert ez a stílus mindig nagy kedvencem volt. Talán egy sötétebb, komorabb, kevésbé karikatúraszerű ábrázolás, vagy valami realisztikusabb grafika kellett volna. Persze mindenki más imádta, szóval simán lehet, hogy velem van a baj. :-D
Ricsi1976
Ricsi1976 2016.09.15. 11:51
Nem Veled van a baj, nekem sem jött át. Mondjuk lehet velünk van a baj :)
GustyX
GustyX 2016.09.20. 23:31
Nekem éppen ellenkezőleg. Kifejezetten távol áll tőlem ez a steampunk féle világ, de a Dishonored nagyon magával ragadott, amihez pedig jött a változatos játékmenet is. A folytatást is nagyon várom, de abban kifejezetten reménykedem, hogy happy end lehet öldökléssel is:D.
ajánlott olvasnivaló