25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A régi hibák kísértik a BioShock: The Collectiont

A grafika szebb lett, de a régről ismert gondokat valahogy elfelejtették kijavítani.

Írta: GeryG

A napokban jelent meg a BioShock: The Collection, amely a teljes trilógiát magába foglalja és az első két részt valamelyest feltunningolt grafikával hozza vissza. A csomag PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, ezzel utóbbi kettőn első ízben vált elérhetővé a népszerű akciójáték-sorozat.
Csakhogy a jelek szerint nem minden arany, ami fénylik. A premier utáni első beszámolók azonnal felhívják rá a figyelmet, hogy a PC-s változat korántsem hibátlan. A gondok ráadásul nem új keletűek, ugyanis pontosan ugyanazok a hibák és hiányosságok kísértik a játékot, amit annak idején is. Ilyen az egér folyamatosságának problémája, valamint különféle hangokat érintő gondok, mint az 5.1-es támogatás hiánya. A készítők egyelőre nem reagáltak a jelenségre, így a premier óta folyamatosan gyűlnek a negatív kritikák a Steam felhasználóitól. Arról sem lehet tudni, hogy készül-e frissítés a játékhoz. A konzolos változatot a hírek szerint nem érintik a hibák.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

BioShock: The Collection

Platform:

Fejlesztő: Irrational Games

Megjelenés:
2016. szeptember 13. PC
n/a: PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!