25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Motoros DLC készül a GTA V-höz

A játékosok régóta várnak már egy ilyen kiegészítésre.

Írta: GeryG

A Rockstar Games aranytojást tojó tyúkja, a Grand Theft Auto V olyasmire is képes, amire csak nagyon kevés más játék: három év alatt háromszor is megjelent. 2013-ban ugye csak az előző konzolgeneráción tette tiszteletét, majd egy évvel később jött az aktuális konzolpáros premierje, hogy a sort tavaly a PC-s kiadás zárja. Ha az egyébként zseniális egyszemélyes kampányt már-már el is feledtük, a Grand Theft Auto Online máig milliókat vonz, a készítők pedig megannyi kiegészítést és DLC-t készítettek már hozzá.
Ez a sor hamarosan folytatódik, ráadásul egy olyan DLC-vel, amelyet már régóta kérnek a játékosok. Az új DLC ugyanis a motoros bandákra koncentrál majd. Ennek megfelelően egy rakás új kétkerekű járgány kerül a játékba, új fegyverek, tetkók, ruhák és klubházak kíséretében. Emellett persze az új kompetitív és kooperatív események sem maradhatnak ki. Aki ennél is tovább akar menni, az megalapíthatja a saját motoros bandáját, amelynek tagjai (legalább hét fő) különböző rangokat érhetnek el.
Az új frissítés ingyen érkezik majd meg, de egyelőre nem tudni, hogy mikor.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!