25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Többször érdemes lesz végigjátszani a Dishonored 2-t

A döntéseink alakítják a történetet, így egy végigjátszás alatt sok mindenről lemaradunk.

Írta: GeryG

Már a Dishonored is elég kacifántos történetet mesélt el és a folytatást készítő Arkane Studios ígéretei szerint nem lesz ez másként a Dishonored 2 esetében sem. A dolgot mindjárt meg is bonyolítja, hogy Corvo mellett immár Emily felett is átvehetjük majd az irányítást. Emellett pedig rengeteg választási és döntési lehetőségünk lesz, amelyek mind befolyásolják majd a történet alakulását. Ennek köszönhetően az első végigjátszás alatt garantáltan nem látunk majd mindent a játékból. A fejlesztők elmondása szerint nagyjából a játék 25%-áról maradunk le, ha csak egyszer teljesítjük a kampányt. Más élményben lesz részünk, ha az egyes feladatokat másképp oldjuk meg, ha más képességeket választunk és egyáltalán, ha lopakodva, vagy nyílt sisakkal harcolunk. Ugyanígy szerepe lesz, hogy Corvo vagy Emily bőrébe bújva indulunk útnak. Még az sem mindegy, hogy Corvóval elfogadjuk-e a felkínált maszkot, vagy sem. A sztori is úgy épül fel, hogy egyszeri végigjátszással nem is feltétlenül fogjuk azt teljesen megérteni, hiszen rengeteg párbeszédről és olvasnivalóról maradunk le, amelyek teljessé tehetik a képet.
A Dishonored 2 tehát hiába kínál csak egyszemélyes kampányt, bőven tartogatni fog újrajátszási faktort. Hogy aztán az első végigjátszás után mennyire lesz még kedvünk újrakezdeni, az majd a november 11-i premier után derül ki.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dishonored 2

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Megjelenés:
2016. november 11. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!