Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Until Dawn: Rush of Blood pontszámok

Közeleg a PS VR premierje, vele együtt a debütáló játékoké is. Ezek közül néhányat már most pontoztak a külföldi magazinok.

2016.10.05. 23:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Until Dawn jelenleg a jump scare horrorjátékok egyik koronázatlan királya. A Supermassive Games olyan moziszerű tinihorrort rakott össze, amely bár sok klisét eldurrantott, mégis végig szórakoztató és izgalmas maradt, ráadásul a megannyi döntési szituáció és lehetséges befejezés az újrajátszási faktort is egész magasra emelte.
A stúdió sem akart kimaradni a kibontakozó VR-őrületből, ezért még tavaly ősszel bejelentették, hogy sikerjátékuk új formában tér vissza, ez lesz az Until Dawn: Rush of Blood. A játék premierjére még bő egy hetet várni kell, de a külföldi sajtó már most elmondhatta róla a véleményét:

Az Until Dawn: Rush of Blood tehát kicsit megosztott értékeléseket kapott, de többségében azért pozitívnak ítélték a végeredményt. A játék az október 13-án megjelenő PlayStation VR egyik nyitócíme lesz, ugyanezen a napon fog megjelenni – természetesen kizárólag PlayStation 4-re. ■

Until Dawn: Rush of Blood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Until Dawn: Rush of Blood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló