Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Liberty City a GTA V-ben?

A negyedik rész térképét ültetnék át az ötödikbe a modderek.

2017.01.03. 21:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Oroszországban minden lehetséges. Most épp nem kevesebbre vállalkoztak kedves keleti barátaink, hogy átültetik a Grand Theft Auto IV városát, Liberty Cityt a Grand Theft Auto V-be. No nem egy mutáns orosz kísérleti videojátékra kell gondolni, hanem csak a széria rajongóinak bizonyára már ismerős OpenIV Team csapatáról. Ők tehetséges modderek, akik a negyedik részt is alaposan átszabták annak idején a saját szájuk íze szerint. Ez volt az OpenIV.
Nos, a Rockstar Games nem igazán tervezi a GTA V egyszemélyes módjának bővítését, hiszen minden idegszálukkal a GTA Online-ra koncentrálnak (mármint azok, akik nem a Red Dead Redemption 2-t kalapálják bőszen), így a rajongóknak a saját kezükbe kell vennie az irányítást. Az OpenIV Team a saját oldalán jelentette be, hogy fogják a negyedik rész térképét és a maguk által készített szerkesztő segítségével szépen beépítik az ötödik részbe. Nem kis vállalkozás, nem is tudták megjósolni, mennyi időt vesz majd igénybe. De azért néhány technikai részletet megosztottak a nagyérdeművel. Ahhoz, hogy Trevorral bejárhassuk Broker, Dukes, Bohan vagy épp Algonquin utcáit, bizony mind a negyedik, mind az ötödik epizóddal rendelkeznünk kell majd. Emellett a kitiltás elkerülése érdekében jobb lesz elkerülni a GTA Online-t is.
A srácok egy rövidke videót is készítettek a nagy bejelentés mellé, amelyből ugyan túl sokat nem tudhatunk meg, de jól mutatja a szándékuk komolyságát. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló