Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a konzolos This is the Police

PC-re tavaly nyáron jelent meg a kalandjáték, a konzolos változat márciusban követi.

2017.02.16. 21:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelent meg PC-re a Weappy Studio kalandjátéka, a This is the Police. Ebben Jack Boyd, Freeburg városának nyugalmazás előtt álló rendőrkapitányát irányíthatjuk, akinek így a sorsa is a mi kezünkbe került. A feladat egyszerű: 180 nap leforgása alatt előteremteni 500 000 dollárt. Az viszont, hogy ezt miként valósítjuk meg, már csak rajtunk múlik. Választhatjuk a nehezebb utat és tisztességesek maradunk, de dönthetünk úgy is, hogy engedünk a korrupciónak. Ezalatt persze teljesítenünk kell a hétköznapi teendőinket is, így gondoskodnunk kell a járőrökről és a bűnügyeket megoldanunk.
A játék PC-n kifejezetten pozitív fogadtatásban részesült, a Steam felhasználói körében 87%-os tetszési indexet tudhat magáénak. Hamarosan pedig PlayStation 4-en és Xbox One-on is kezünkbe vehetjük Freeburg városának rendészetét, ugyanis konzolokra március 22-én érkezik meg a játék. ■

This is the Police
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
This is the Police

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2017.02.18. 09:15
Nem akarok spoilerezni, de a játékban az 500ezer dollár nem a lényeg. ;)
Iszonyat jó játék, csak sajnos egyszer játszható csak végig. Jobb lett volna kevesebb sztori és több véletlen esemény, mert amúgy piszok jó rendőrfőnök-szimulátor. Jó, persze a sztori nagyon kell... Ambivalens egy játék, az biztos.
ajánlott olvasnivaló