25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Javítottak a konzolos Torment: Tides of Numenera teljesítményén

Emellett különböző hibákat is javít a PS4-re és X1-ra érkezett 1.0.2-es patch.

Írta: Dino

A korai hozzáférésű változat hónapjai után idén február végére végre megérkezett a Torment: Tides of Numenera, a Planescape: Torment szellemi örökösének tekintett szerepjáték. Az inXile csapat fejlesztői a játékosoktól és a sajtó képviselőitől beérkezett visszajelzéseket összesítve javították az RPG konzolos verziójának fontosabb hibáit, a mostantól elérhető, 1.0.2-es verziószámot viselő javítócsomag pedig emellett a játék teljesítményén is javít.

Talán a legfontosabb, hogy orvosoltak sokféle, különböző helyzetekben előjövő fagyásokat. A tárgyaknál sok esetben bővítettek a megjelenő leírásokon. Kijavítottak egy hibát, amelynek következtében társaink nem nagyon beszélgettek egymással. Javítottak az útkeresési algoritmuson és a mesterséges intelligencián, így az ellenfél várhatóan már nem fog megakadni harc közben. De ez csak pár a sok-sok változás közül, amelyek teljes listáját itt találjátok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Torment: Tides of Numenera

Platform:

Fejlesztő: inXile Entertainment

Kiadó: Techland

Megjelenés:
2017. február 28. PC
n/a: Mac, Linux, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!